Jag har i hela mitt liv varit mycket involverad i att föda upp Cockerspaniels och de tar upp en stor del av mitt liv. Jag har alltid levt ett fullt liv och mina hundar är en stor del av det. Även min familj har alltid stöttat mig i allt jag gör. Tyvärr gick en kär vän till mig bort för ett par dagar sedan och jag kom fram till att, tyvärr, finns det saker som mina kära hundar inte kan hjälpa mig med.

Finns det hundar i himmelen?

Själv är jag inte den mest religiösa människan som finns men jag tror på att det finns något större än oss och att vi hamnar där när vi går bort. För mig skänker det ofta tröst vid svåra tillfällen. Men jag undrar ibland om hundarna också kommer till samma ställe som vi gör. Jag hade älskat det om det skulle vara på det viset. Bara idén om att få dela resten av allt som kommer efter med mina älskade hundar gör mig alltid glad.

Men som sagt finns det saker som de inte kan hjälpa till med. Jag var tvungen att ordna med begravningsblommor för begravningen. Det var svårare än jag trodde att välja då det finns mycket att tänka på. Det beror mycket på vilken årstid det är, vad jag tror att min vän tyckte om och vad som familjen skulle vilja ha. Men jag frågade om råd och alla var riktigt vänliga.

I slutändan finns alltid mina Cockers där för att trösta mig. De är de lojalaste vänner jag kan tänka mig och även om de gnager sönder en sko eller två kan jag alltid räkna med deras värme och tillit. Någon gång går vi alla bort men medan jag är här på jorden finns mina Cockers för att ge mig det bästa livet som möjligen finns.